Kontakt Team Syvkabale

Der findes masser af spændende muligheder for at spille sjove kortspil online. Syvkabale.net er og bliver stedet hvor du får viden om om de forskellige gratis spil online, samt ikke mindst får et overblik over spillesteder online.

Syvkabale.net har ambitionen om at være danskernes foretrukne sted at blive klogere på alle de forskellige kabale spil som eksempelvis syvkabale, og derudover give en solid vejledning til de mest populære kortspil.

Dette gøres ved seriøs og grundig vejledning og tips til hvordan du kan få mest ud af din tid når du spiller online eller på mobilen.

Bag hjemmesiden er et mindre team af nørder, som forhåbentlig kan gøre din oplevelse af spilverdenen endnu bedre.

Har du ris/ros og eventuelt ideer til hvordan vi kan gøre det endnu bedre, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Support, Feedback og Adresse

Hvis du er fra medierne eller har spørgsmål til annoncering eller gerne vil have tilladelse til, at bruge en eller flere af vores gratis spil eller artikler på din hjemmeside så skriv til Kligo Digital som står bag den daglige drift af hjemmesiden.

Kligo Digital

Adresse:
Nørrebrogade 58, 6700 Esbjerg, Syddanmark.
Tlf.: 52765662, Email: kligo@syvkabale.net 📬

Vi tager dog ikke besøgende på adressen uden foregående aftale.

Hvis et af spillene ikke virker eller der er andre problemer med selve hjemmesiden så kan du skrive til support på følgende e-mail: support@syvkabale.net ✔️

Hvis du gerne vil i kontakt med forfatter af alle artiklerne og redaktør her på hjemmesiden Syvkabale.net som også både er en habil kortspiller og kabale udvikler så skriv til Steffen Larsen på steffen@syvkabale.net  👍

God fornøjelse

Team Syvkabale

Kontakt holdet bag syvkabale.net

Artikel sidst opdateret den 18 Marts 2023.