Online Bobleskyder - Spil Bubble Shooter

Det er umuligt at tale om online spil uden at nævne et bubble shooter spillene. Dette sjove action spil har enkle regler, der er lette at forstå, hvilket gør det muligt for alle at nyde et bobleskyder-spil, uanset om du er barn eller voksen.

Grundlæggende handler spillet om at fjerne alle boblerne på skærmen. Selvfølgelig er dette ikke uden udfordringer, og det kræver, at man kender bubble spillet og dets tips og tricks.

Ligesom 7-kabale og edderkop kabale er bubble shooter spillet en populær klassiker, som er uimodståelig.

Play Bubble Shooter

Spil et gratis bobleskyder-spil hos os når som helst du har tid og lyst. En stor fordel ved bubble shooter konceptet er, at det er singleplayer. Som med mange andre online skydespil, arkade spil og brætspil online, kan sværhedsgraden variere, og spillet bliver gradvist sværere som det skrider frem.

Dette giver en fantastisk mulighed for, at alle kan prøve kræfter med boblespil.

Singleplayer Bubble Skydespil

Selvom bubble shooter spil for det meste er singleplayer, så kan man sagtens sidde flere sammen bag computerskærmen og nyde spillet sammen – det er en god idé at spille et spil med dit barn, hvis I mangler noget at lave sammen derhjemme.

Bubble Shooter Regler

Reglerne for det populære boble skydespil er slet ikke så komplicerede, og så snart du har spillet en enkelt omgang af spillet, vil du forstå konceptet og idéen med dette fascinerede koncept.

Målet med bubble shooter spillet er at fjerne alle de farvede bobler. Hvis du ikke kan følge med spillet, og de mange bobler når til bunden af det kvadratiske felt, før du har nået at skyde dem alle væk, har du tabt.

Som bubble shooter spiller skal du egentlig kun gøre én ting, nemlig at skyde bobler fra området i bunden af det kvadratiske felt. Dit våben som både kan være en simpel pil eller en kanon gør det nemt for dig at sigte mod det område, hvor du ønsker, at boblen skal placeres.

Fjern boldene i Bubble Shooter

Du fjerner bubble shooter boldene ved at samle dem i grupper af mindst tre ellere mere i samme farve. Dette giver dig bubble shooter point og fjerner den gruppe af bobler, du har ramt.

Så ligesom ved forskellige kortspil, såsom hjerterfri så spiller farven – eller ”kuløren” – en stor rolle i dit gameplay.

Når man spiller bubble shooter, kan man typisk vælge at spille i to forskellige tilstande. Den ene er en strategisk tilstand, hvor der er en begrænsning på det samlede antal skud, som du kan affyre som spiller.

Den anden er en tidsmæssig tilstand, hvor der er begrænsning på den tid, du har at gøre godt med til at klare din bane i spillet.

Hold hovedet koldt

Tre er det mindste antal bobler, du kan ramme i bubble shooter, for at få point. Man kan også sige, at det maksimale antal bobler, du kan ramme, ikke findes, da det handler om at ramme så mange som muligt på samme tid.

Jo flere bobler i samme farve, som du rammer samtidigt, jo flere point får du.

Man kan altså også være taktisk og spille efter at samle mange af én stor gruppe af bobler i samme farve for at skyde efter dem på et senere tidspunkt og samle mange point på den måde.

Dette kræver dog, at du er typen, der har brug for lidt ekstra spænding i din bubble shooter og kan bevare roen og tålmodigheden.

Det kan være en meget stor gameplay fordel, hvis du kan har “is i maven” når du starter dit gratis bubble shooter spil, da der er stor fordel ved at ramme eksempelvis syv bobler i stedet for tre.

Dette faktum skyldes, at en gruppe på tre bobler i samme farve, som rammes, giver 30 point, fire giver 50 point, og syv i samme farve giver hele 620 bubble shooter points.

Der kan altså være rigtig mange point at hente, hvis du går efter at samle mange bobler i samme farve.

Husk de lavt hængende bobler

I et gratis bubble shooter spil er der mange ting, du kan gøre for at blive bedre – dette kan være endnu en grund til, hvorfor spillet er et af de bedste gratis spil online.

En anden vigtig ting, når du spiller bubble shooter, er at være opmærksom på de bobler, som ellers bliver revet løs, når du rammer en gruppe matchende bobler.

De bobler i andre farver, som sidder under eller tæt på den gruppe af bobler, som bliver ramt, kan også falde ned og give dig point. Så udover at gå efter at samle store grupper af bobler i samme farve, kan du også gå efter at ramme en gruppe, som har mange bobler placeret under eller tæt på sig.

Dette kan gøre det nemt for dig at få mange point ved ét bubble shooter skud, som er tydeligt, da man eksempelvis kan få hele 530 point ved at ramme fem bubbles i samme slags farve, som løsriver to andre bobler. Det kan altså give et stort boost til dine point, hvis dit skud både rammer bobler i samme farve, men samtidig også nogle bobler, som er blandet og gode at slippe af med.

Bubble Shooter - flot og farverigt udtryk

Der er ingen tvivl om, at gratis bubble shooter er blevet så populært, fordi det ikke koster noget, og alle kan være med, men også fordi man spiller med et hav af bobler i forskellige og super flotte farver.

Bubble shooter spillet er på ingen måde hverken kedeligt at kigge på eller spille, og de altid farverige bobler giver masser af liv til spillet. Dette kan gøre, at bubble shooter virker afstressende, hvis du har brug for at slå tankerne fra i hovedet og bare blive underholdt på en rolig måde.

Historien bag Bubble Shooter

Man siger, at bubble shooter minder rigtigt meget om det gamle arkade spil Puzzle Bobble, som blev udgivet af den japanske virksomhed Taito helt tilbage i 1994.

Den originale udgave af bobleskyder, som vi kender den, blev dog først udgivet af virksomheden Absolutist i 2002. Bubble shooter spillet blev lavet til iOS i 2010 og efterfølgende til Android i 2012.

Da Absolutist solgte til Ilyon Dynamics LTD i 2012, blev spillet udvidet til både mobil samt nye platforme som Facebook og platformen Skillz.

Bubble Shooter i forskellige udgaver

Ligesom med andre populære online gratis spil findes bubble shooter i mange forskellige udgaver. Der findes både den helt originale, men derudover også Bubble Shooter 1, 2, 3 og 4. I alle disse udgaver er konceptet det samme, men forskellige elementer som eksempelvis spillets våben har gennemgået en kæmpe opgradering.

Kombinér dit bobleskyder spil

Hvis man er fan af bubble shooter generelt, kan det være, at bubble spinner også vil vække din interesse, da tankegangen fra dette spil er stort set den samme, men med få ændringer fra det klassiske og velkendte bubble shooter.

Måske har du i stedet brug for at prøve noget helt nyt, som er meget anderledes end et skydespil. Et forslag til dette kunne sagtens være vores mahjong spil som kræver, at du bruger hovedet på en helt anden måde.

Mahjong og bobleskyder kan altså være den perfekte kombination for dig, der elsker at spille men samtidig har brug for lidt variation.

Som en ekspert inden for forskellige spil er det vigtigt at holde sig opdateret om nye udgaver, teknikker og strategier. Du kan udforske forskellige måder at spille på, og måske endda opdage nye variationer af spillet.

Når du spiller bubble shooter, er det også vigtigt at huske, at øvelse gør mester.

Afslutningsvis er bobleskyder et underholdende og afslappende spil, der byder på en farverig verden af bobler og udfordringer. Så uanset om du er begynder eller ekspert, vil du helt sikkert finde glæde i at dykke ned i bobleskyder-universet og forbedre dine færdigheder.

Ud over de traditionelle bobleskyder-spil er der også forskellige temaer og variationer til rådighed. Du kan finde bobleskyder-spil, der er inspireret af populære film, tegneserier eller tv-shows. Disse variationer tilføjer et nyt lag af underholdning og udfordring til spillet og gør det endnu mere engagerende.

Når du spiller bubble shooter, er det også vigtigt at huske på, at det primære formål med spillet er at have det sjovt og slappe af. Selvom det er spændende at forbedre dine evner og blive en ekspert, er det vigtigste at nyde spillet og den tid, du bruger på det.

Så sæt dig godt til rette og lad dig opsluge af bobleskyder-universet, mens du udvikler dine færdigheder og bliver bedre og bedre for hver gang du spiller.

Bubble Shooter guiden er skrevet af forfatter Steffen Larsen.

Artikel sidst opdateret den 19 Marts 2023.

Bubble Shooter expert Steffen Larsen fra Danmark.

✔️ Skrevet af Bubble Shoot spiller Steffen Larsen.